O pekari Libertas

cup and logo

O nama

Davne 1877 godine, otpočeta je tradicija koja nas je dovela do prepoznatljivog imena Libertas.
Pekara Libertas, danas je savremeno preduzeće koje se i dalje bazira na proizvodnji tradicionalnih pekarskih proizvoda po recepturama starih majstora.

Nalazimo se na šest lokacija, na teritoriji grada Sremska Mitrovica u kojima svakodnevno naše zadovoljne mušterije uživaju u najkvalitetnijim pecivima iz našeg asortimana. Spajajući iskustvo dobrih ukusa i savremene tehnologije pripreme hrane, trudimo se da dobijemo spoj tradicionalnog i savremenog u šta se možete uveriti tako što ćete probati neke od prozvoda iz našeg asortimana.

Dobrodošli u Libertas svet, svet dobrog ukusa!

Poslovna politika Pekare Libertas, ima cilj da je potrošači prepoznaju po visokom kvalitetu i bezbednosti proizvoda, da ispuni potrebe, prevaziđe očekivanja kupaca i da podstiče kupce da kupuju njene proizvode.

Naše pekare Libertas

Imamo 6 pekara raspoređenih na teritoriji Sremske Mitrovice

profile photo 1

Libertas   1

Bulevar Konstantina Velikog 116,
Sremska Mitrovica

profile photo 1

Libertas   2

Trg Nikole Pašića 1,
Sremska Mitrovica

profile photo 1

Libertas   3

Solarski Trg 7,
Sremska Mitrovica

profile photo 1

Libertas   4

Bulevar Konstantina Velikog 12,
Sremska Mitrovica

profile photo 1

Libertas   5

1. Novembra 185,
Laćarak

profile photo 1

Libertas   6

Kralja Petra I 90,
Sremska Mitrovica

Libertas
“Svaki zalogaj je izvor energije i uživanja. U pekari Libertas se pecivo priprema na sinergiji vrhunskih ukusa, pažljivo odabranih sastojaka i želje da Vam ponudimo ono najbolje.”
Libertas
“Radimo sve vreme sa našim kupcima i zajedno smo u stanju da stvorimo lepe i neverovatne stvari koje sigurno donose pozitivne rezultate i potpuno zadovoljstvo i užitak.”
Libertas
“Spojili smo iskustvo dobrih ukusa i nove tehnologije pripreme hrane. Iz inostranstva su doneti najbolji načini pripreme peciva, pizza, njoka i testenine.”